Tendinte Design Interior

Va place stilul vintage? Iata ce va recomandam noi

Va place stilul vintage

Dupa cum bine stim, locuinta este locul unde ne gasim de fiecare data linistea. Acel loc numit “acasa” ce ne reprezinta prin fiecare detaliu si decor ales de noi.

Oamenii sunt diferiti, au gusturi si personalitati diferite. La fel si stilurile pe care le adopta in locuinta lor. Astfel ca ne-am gandit sa venim cu cateva recomandari pentru cei care vor sa isi reconditioneze sau renoveze casa, recomandari care nu se vor demoda niciodata. Vorbim aici despre stilul vintage, din ce in ce mai adoptat in zilele contemporane, fiind popular pentru eleganta, simplitate, culorile specifice, dar si unicitate.

Atunci cand ne gandim la acest stil, ne ducem cu gandul la origini, la lemn si la vechi. Insa, nu este necesar sa faceti investitii financiare enorme pentru a adopta vintage-ul intr-o locuinta.  Acesta se regaseste adesea in piese de mobilier si decoratiuni si cu siguranta nu se va demoda niciodata. Asadar, daca doriti acest stil in locuinta voastra, iata recomandarile noaste.

Trucuri vintage la un pret foarte accesibil

Noi recomandam reconditionarea pieselor de mobilier si puteti pe langa asta sa optati si pentru decoratiuni interioare specifice.

Puteti alege din magazinul nostru autocolantul Mahon inchis pentru mobila. Lemnul de mahon era foarte intalnit in trecut in castele si palate, fiind numit si “lemnul regilor”, deci un lemn foarte pretios, greu de gasit si destul de scump.

Si in zilele noastre este la fel de apreciat, trecut la categoria de lux, ce poate fi abordat atat pentru mobila, cat si pentru cutii de bijuterii, trepte sau pardoseli.

Astfel ca va puteti reconditiona piesele de mobilier din locuinta, schimband atmosfera in una luxoasa, calda, eleganta si cu bun gust.

In aceasta categorie mai intra si autocolantul de nuc, regasit in mai multe nuante deosebite. Asemeni mahonului, nucul este la fel de pretios pentru culoarea si compozitia lui. Culorile sunt de asemenea impresionante, fiind si el un aristocrat al lemnului.

Recomandam de asemenea sa vizualizati si rubrica de tapet vintage de unde sa alegeti modelul care vi se potriveste. Poate fi cel de caramida in mai multe culori, mozaic sau stil industrial. 

Iar pentru elementele de decor puteti opta pentru tablouri decorative in acelasi stil, corpuri de iluminat de la candelabre, veioze, felinare sau lampi suspendate. De asemenea, alte idei vizeaza decoratiunile pentru perete, ceasurile, suporturi lumanari, tavi si multe altele.

Accesati pagina noastra https://aa-design-interior.ro/ pentru a vizualiza si preturile pe care vi le punem la dispozitie.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.