Evenimente

Targul MobilaExpo 2016 – Mobila si decoratiuni

MobilaExpo 2016

Targul de mobila si decoratiuni MobilaExpo si-a incheiat duminica cea de-a doua editie. Acesta a avut loc in incinta Romexpo, in perioada 7-10 aprilie. Conform datelor, aceasta a doua editie a avut un succes crescut, date fiind vanzarile si numarul vizitatorilor.

Profilul targului MobilaExpo este unul cu vanzare, iar produsele au in general reduceri substantiale atat pentru produsele expuse, dar si pentru comenzile date in cadrul targului sau ulterior prin intermediul cupoanelor de discount. Fiecare dintre expozanti alegandu-si mecanismul de discount potrivit.

La targul din anul acesta au participat atat producatori de mobila din Romania, cat si producatori straini sau reprezentanti ai importatorilor de mobilier si decoratiuni.

Am ales sa va prezentam cativa dintre expozantii care ne-au atras atentia in mod special.

Maria Production

Producator roman de mobilier din lemn masiv din Muntii Apuseni, localitatea Campeni, Jud. Alba. Maria Production isi propune sa continue traditia de prelucrare a lemnului conform specificului zonei.

Maria Production nu numai ca urmeaza traditia, insa inglobeaza foarte bine in produsele sale si tendinta de a utiliza in amenajarile interioare obiecte cu aspect cat mai natural, cu linii simple, dar obtinand o piesa complexa.

Maria Production MobilaExpo Colectia Avoriaz

Maria Production Mobila lemn masiv

Mobila lemn masiv

Maria Production mobilier Romania

Avoriaz-AV22-2

Avoriaz-AV32

 

iooi importator piese de mobilier si corpuri de ilumiat

iooi copruri de iluminat

iooi corpuri de ilumiat lemn

iooi corpuri de iluminat industriale 1

iooi lampa suspendata

lampadar trepied iooi

 

SiPro producator ansambluri de bucatarii

6078084_orig

7155167_orig

SiPro Mobila Expo

Surse imagini: Maria Production; SiPro Bucatarii

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.