Evenimente

Mobila si decoratiuni – Targ Mobila Expo

In perioada 26-29 martie, la Romexpo, s-a desfasurat Mobila Expo, care in conformitate cu declaratiile organizatorilor este targul cu cele mai mari discount-uri exclusive din Romania. Si intr-adevar asta s-a vazut si la fata locului. Mobila si decoratiunile au fost disponibile pentru vanzare cu discount-uri semnificative.

Insa nu despre preturi ne dorim sa vorbim in acest articol, ci despre produsele si stilurile pe care le-am intalnit la targ.

Ne-am gandit sa impartasim cu voi, experienta targului prin ochii AA Design Interior.

Imediat ce am intrat in targ ne-a atras atentia standul IDEZIO, producator de mobila, dar si distribuitor al unor decoratiuni speciale, din colectia Animals Collection / Thomas Hoffmann.

MobinaIdezio Ansamblul cu 6 Sertare Spavioki

Decoratiuni Idezio Cat Box

Quadra Mobila si decoratiuni ne-a atras atentia printr-un minunat fotoliu din colectia  Upholstery by Quadra. Tot aici am descoperit si o masa cu scaune de bar potrivite atat pentru o gradina, dar si pentru un living in stil industrial.

Quadra Mobila table

Quadra Mobila Upholstery

Pentru cei care prefera stilul clasic traditional, Mobila Simex a prezentat cateva exemplare de exceptie.

mobila simex clock

Mobila Simex Bar

mobila simex armchair

Decofurniture Studio sunt specializati in restaurarea pieselor de mobilier si pictura manuala pe mobilier din lemn masiv.

Decofurniture Blue Chair

Decofurniture Green Chair

Decofurniture Small Items
Decofurniture Purple Chest

Decofurniture Chest

Decoratiuni speciale au putut fi vizionate si la standul celor de la Exotique. Va prezentam mai jos cateva dintre articolele lor: ceasuri, cutii pentru bijuterii sau condimente, tavite decorative, ori rame foto.

Decoratiuni Exotique
Exotique decorations

Exotique Ceas

Exotique Ceas exterior

Trend Furniture, o companie specializata in mobilier HoReCa, ne-a atras atentia prin colectia de scaune. Aici puteti gasi scaune de toate dimensiunile, formele si stilurile. Preferatul nostru fiind modelul Medalion Premium.

scaun-medalion-de-bar-cu-ochi-pe-spatar_1

 

Trend Furniturescaun-lemn-curbat-pub-arielTrend Furniturescaun-gliss-wood-905Trend Furniture saun-ferrara-481-faTrend Furniture dream-4816-ambientata

 

Pentru cei care prefera stilurile Rustic sau Traditional, SiPro este o alegere buna in vederea achizitionarii unei noi bucatarii.

SiPro Rustic Line

SiPro Kitchen 2

Tot la SiPro am descoperit printre rafturile frumoaselor bucatarii si cateva decoratiuni originale.

SiPro decoratiuni clovni

SiPro Decoratiuni 2
SiPro Frog Decoration

Ne bucuram ca am putut sa va impartasim din experienta noastra si speram ca v-am dat cateva idei.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.