Tendinte Design Interior

Design industrial – idei pentru decorare

Amenajarile cu design industrial reprezinta un stil din ce in ce mai popular, atat in privinta locuintelor cat si a locurilor publice.

Decorarea unei incaperi sau a intregii incinte avand design industrial, va aduce cu siguranta o nota de personalitate locului respectiv.

Chiar daca la o prima vedere pare un stil rece, prin adaugarea accentelor de culoare si a diverselor accente rustice sau traditionale, veti obtine o incapere confortabila si originala.

Cateva idei de design industrial va prezentam si noi in cele ce urmeaza.

Locul pentru luat masa este unul special. O masa cu aspectul unui banc de lucru si scaune in acelasi stil, insa modele diferite. Un perete nefinisat de caramida si rafturi deschise pentru vesela.

Design Industrial
 O bucatarie in alb si negru cu aparatura si mobilier din inox, “imblanzita” de lumina calda a lampilor cu filament Edison si de tavanul din lemn cu accente rustice.
 
Design industrial
 
 Biroul de acasa este un loc special, unde inspiratia vine din mediul inconjurator. Pereti nefinisati din caramida, birou cu aspect de masa de lucru stilizata si un minumat scaun alb cu tendinte traditionale.
 
Design industrial
theeverygirl.com

Aceasta baie ar putea fi considerata un simbol al stilului industrial. Usa vintage, aplice specifice holurilor industriale, dulapul cu forma de vestiar si nu in ultimul rand podeaua in stil vechi din gresie alb-negru.

Design industrial
 
 Decorarea in stil industrial intra si in sfera HoReCa. Aspectul fiind obtinut, in principal, prin tavanul deschis care lasa la vedere tevile si instalatiile din constructie.
 
Design industrial
restaurantandbardesignawards.com/

O incapere cu design industrial poate fi obtinuta sau completata si prin intermediul fototapetelor urbane sau cu aspect de lemn si piatra, ori cu un model de tapet texturat:

Accesorii si decoratiuni pentru design industrial:

Va invitam sa ne transmiteti parerile voastre mai jos, adaugand un comentariu.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.