ADAUGARE DE PRODUSE IN COS

  1. Din meniul din dreapta, selectati categoria, apoi subcategoria de produse dorita. Atunci cand gasiti produsul dorit, pentru a afla detalii suplimentare despre acesta, dati click pe denumirea sa si se va deschide o noua fereastra. Aici veti putea gasi detalii despre produs si modul de utilizare, iar tot de aici veti putea selecta cantitatea.
  2. Apoi veti putea adauga produsul in cosul de cumparatori prin apasarea butonului 
  3. Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos, reluati de la pasul 1.
  4. Dupa ce ati adaugat si ultimul produs in cos, apasati butonul Vizualizeaza cos. Se va deschide fereastra “Cos”, in care veti regasi produsele comandate, cantitatile, valoarea produselor, valoarea transportului (“Livrare/ Cost per greutate”)si valoarea totala a comenzii.
  5. Dupa verificarea comenzii, daca doriti sa mai adaugati alt produs, reluati de la pasul 1.Daca ati verificat si nu e cazul sa mai adaugati alte produse in cos, atunci apasati butonul Finalizeaza comanda si veti ajunge la etapa urmatoare:“Plata”.

   AUTENTIFICARE SAU INREGISTRARE CLIENT NOU

  1. Daca sunteti client nou, introduceti adresa de e-mail si creati un cont nou alegand o parola si completand informatiile necesare pentru facturare. Astfel nu va mai fi nevoie sa completati aceste date la transmiterea altor comenzi. Cu adresa de e-mail si parola pe care o veti seta, ulterior veti putea intra in cont pentru a urmari comenzile pe care le veti emite.
  2. Daca sunteti client existent, trebuie doar sa apasati butonul Click aici pentru autentificare, sa completati adresa de e-mail si parola, apoi sa apasati butonul  si astfel veti intra in cont.
  3. Dupa intrarea in cont sau completarea datelor in noul cont puteti revedea sumarul comenzii, iar acum mai trebuie doar sa transmiteti validarea finala a comenzii, prin apasarea butonului LANSARE SI CONFIRMARE COMANDA
  4. Dupa intrarea in cont sau completarea datelor in noul cont puteti revedea sumarul comenzii, iar acum mai trebuie doar sa transmiteti validarea finala a comenzii, prin apasarea butonului

.