Evenimente

Dizainar – Design la Rece #10

Miercuri, 29 aprilie, am fost musafirii celor de la Dizainăr, in cadrul unei intalniri marca Design la Rece, avand ca tema Designeul și Mass-Media. Invitatul de onoare al acestei seri a fost domnul Ion Diamandi, Redactor Sef al Revistei Caminul.

Dizainăr este “Magazinul dedicat exclusiv designului românesc.”, prin urmare, pe aceia dintre voi care isi redecoreaza casa, vor sa adauge personalitate unei camere sau sunt pur si simplu curiosi in privinta creatiilor designerilor romani, va invitam cu drag sa le calcati pragul, online si offline.

Logo_Dizainar_web

Dizainar

Dizainar

Dizainar

Dizainar

Trebuie sa mentionam si cateva aspecte, in privinta avantajului de a fi musafirul Dizainar:

  • nimeni nu trebuie sa se descalte la intrare
  • cunosti oameni frumosi si interesati de dialog
  • nu simti ca intri intr-un magazin, ci intr-un camin
  • pentru pretul corect, poti pleca acasa cu oricare dintre decoratiunile lor

Revenind la evenimentul de miercuri, maestri de ceremonie au fost domnul Ion Diamandi, Redactor Sef Revista Caminul si Mihnea Ghilduș, „Gospodarul Creativ” de la Dizainar. In tot acest timp, cu multa discretie, dar remarcata, Andreea Celmare, Designer de oferte, a avut grija ca toti invitatii sa se simta inclusi in familia lor.

Domnul Diamandi, pe care l-am cunoscut aici, ne-a fermecat cu deschiderea catre comunicare, cu dorinta sa de a impartasi din experienta proprie, dar si de a asculta opiniile celor prezenti.

Design_la_rece_10

Design_la_rece_10
Design_la_rece_10

Design_la_rece_10

Cum participarea la eveniment nu impunea ca invitatii sa vina doar din sfera designului ori media, am intalnit aici oameni din multe domenii de activitate, fiecare interesati de frumos. De la designeri si jurnalisti, la restauratori de arta ori persoane interesate de a-i cunoaste si interactiona cu ei.

Design_la_rece_10

Design_la_rece_10

Asa ca, va recomandam cu caldura, sa urmariti activitatea celor de la Dizainar si nu ezitati sa participati la evenimentele lor. Totodata, va incurajam sa vizitati casa Dizainar, unde veti fi placut surprinsi de calitatea, inovatia si frumusetea creatiilor semnate de designeri romani.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.