AA Design Interior magazin online produse pentru amenajari interioare

Pentru ca in biroul AA Design Interior apreciem frumosul si iubim amenajarile personalizate, vrem sa impartasim cu voi ideile de design interior, sugestiile si produsele pe care le vom gasi in lumea intreaga.

Din pasiune pentru amenajarile interioare am inceput blogul AA pentru a va prezenta idei de amenajri, ultimele tendinte in designul de interior, evenimente de lansare a produselor, cat si o parte dintre designerii de produs din Romania.

Incepand cu 30 martie 2016 AA Interior Trends SRL a deschis un magazin online cu livrare in toata tara. Misiunea noastra este sa va putem oferi produse de cea mai buna calitate, in tendinte, cu tipare si forme speciale. Am deschis astfel un loc de unde va puteti face cumparaturile online pentru:

FOTOTAPET (388)

TAPET (309)

AUTOCOLANT (303)

TEXTILE PENTRU CASA (554)

DECORATIUNI INTERIOARE (27)

TABLOURI DECORATIVE (84)

CORPURI DE ILUMINAT (67)

BRICOLAJ (97)

Suntem in continua dezvoltare a gamei de produse si a modului in care va putem oferi cea mai frumoasa experienta, astfel incat fiecare vizita sa fie un moment de relaxare, informare si buna dispozitie.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online si va provocam sa va lasati imaginatia libera pentru a alege produsele care vi se potrivesc cel mai bine.

Si pentru ca designul este despre oameni, mai mult decat este despre obiecte, credem ca orice intalnire cu frumosul este bine venita in orice moment al zilei, pentru a destinde frunti si a stimula creativitate fiecaruia dintre noi.

Speram sa stationati cat mai mult in “Gara” AA Design Interior si sa va reintoarceti cu drag ori de cate ori doriti sa va facem ziua mai frumoasa.