Tendinte Design Interior

De ce recomandam tapetul atunci cand doriti sa renovati! Top 8 avantaje

De ce recomandam tapetul

Tapetul este acel element de decoratiune interioara ce a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri si este foarte apreciat si in ziua de astazi. In plus, este un element de decor destul de versatil, practic, care da dovada de functionalitate si de design inedit. Cert este ca exista foarte multe modalitati prin care tapetul va ajuta sa va decorati spatiul dorit pentru a va crea un confort din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, este din ce in ce mai apreciat de catre public.

Top 8 avantaje ale tapetului

In magazinul nostru online veti gasi o gama variata de modele, de unde puteti alege in functie de stilul pe care vreti sa il abordati. 8 stiluri de tapet alese cu atentie pentru crea un design spectaculos.

  • Alegand modelul potrivit puteti corecta optic incaperea in functie de obiectiv: adauga inaltime, latime sau caldura, ori creeaza un element central pentru a atrage atentia in special catre acea zona a camerei.
  • decorati cu usurinta, adaugand textura, un perete alb, ramas gol, fara a fi nevoie sa alegeti piese de mobilier care ar incarca mult spatiul util.
  • nu aveti nevoie de oameni specializati. Il puteti aplica foarte simplu, fara ajutor. (la descrierea fiecarui produs veti gasi toate detaliile necesare, iar in functie de stilul ales, in ce camera se potriveste).
  • cele mai multe modele se intretin usor, putand fi sterse cu o carpa umeda sau o perie moale. Curatarea se face prin frecare usoara, cu sapun delicat.
  • chiar daca pretul tapetelor difera, sunt destul de accesibile pentru orice buzunar.
  • are o durata lunga de viata daca acesta este intretinut corespunzator (poate rezista pana la 20 de ani)
  • tapetul pe suport din fibre netesute (aplicat cu adeziv corespunzator) este la fel de usor de inlaturat si chiar inlocuit.
  • ofera un design special si inedit, comparativ cu un perete zugravit.

Ce trebuie sa stiti pentru a alege tapetul ideal

Desigur ca veti tine cont de stilul pe care doriti sa il abordati insa la fel ca si in cazul finisajelor este important sa tineti cont de asemenea si de dimensiunea incaperilor unde il aplicati.

Cele mai multe dintre modele au un interval specific de repetare al tiparului, astfel incat, atunci cand calculati necesarul, este nevoie sa luati in considerare si pierderile care vor surveni in urma potrivirii modelului pe fiecare fasie utilizata.

Suprafata pe care aplicati tapetul trebuie sa fie absorbanta, neteda si fara diferente de nivel. Defectele si imperfectiunile peretelui trebuie corectate inainte de aplicare tapetului.

Daca aveti o camera de dimensiuni mici, optati pentru nuante mai deschise si mai calde ale tapetului pentru ca va lumina locul si va da senzatia de spatialitate. Tiparele cu continuitate verticala vor adauga inaltime, in timp ce modelele cu repetare orizontala vor da sensazia de spatiu mai larg.

Daca incaperea are dimensiuni generoase, aici va puteti juca cu modelul si culoarea. In astfel de spatii puteti alege si culori inchise, vibrante sau tipare cu detalii complexe. Spre exemplu o incapere cu tavan inalt, in care pardoseala si peretii sunt mai inchise decat tavanul, va capata stabilitate si caldura, printr-un efect de „cuib”. Va punem la dispozitie o gama larga de produse, dar si cateva idei de unde va puteti inspira cu privire la decorare!

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.