Tendinte Design Interior

Cum iti poate salva casa un autocolant pentru mobila?

Autocolant mobila

Parca mereu iti doresti sa faci cateva schimbari pe acasa, nu-i asa? Doar ca adevaratele schimbari vin la pachet cu investitii majore pentru mobila sau chiar vopsea cu care sa reconditionezi peretii. Iata ca un autocolant pentru mobila poate fi de ajutor in acest sens.

Nu investesti foarte mult si ai parte de un proiect de tip DIY pe care il vei aprecia cu atat mai mult la final. Reconditioneaza toata mobila din casa cu un astfel de autocolant mobila atunci cand ai putin timp liber.

Transforma piesele vechi de mobilier

Asa ca orice alt obiect, mobila isi pierde din aspect in timp si incepe sa arate din ce in ce mai rau. Poate este zgariata si nu mai este atat de lucioasa sau chiar i s-a sters din culoare. Sau daca arata inca bine, dar te-ai plictisit de culoarea pe care o are poti alege sa o reconditionezi.

Un autocolant mobila iti vine in ajutor. Gasesti pe site-ul nostru aa-design-interior.ro mai multe variante dintre care sa alegi. Poti fi creativ si astfel alegi un autocolant decorativ sau stil marmura si astfel poti schimba si stilul din casa. Te indrepti astfel in directia de elegant, modern. Daca nu, alegi doar un autocolant mobila cu aspect de lemn cu care sa acoperi mobila pentru a ascunde acel aspect neplacut pe care l-a capatat.

De ce sa alegi un autocolant mobila

1. Beneficiezi de preturi excelente: cu siguranta este o varianta mult mai accesibila decat sa cumperi piese de mobiler noi. Astfel faci toate schimbarile dintr-o data nu astepti de la o luna la alta pentru a cumpara o masa, un dulap si altele.

2. Decorezi exact asa cum iti place: in general mobila din comert este aproape toata trasa la indigo. Sunt cateva stiluri de baza si toate sunt realizate aproape la fel. Poate difera culoarea si masurile, dar foarte rar daca gasesti o mobila albastra sau de alta culoare pe care vrei sa le faci piese vedeta in casa. Autocolantul de mobila te ajuta sa iti indeplinesti visele in materie de design interior.

3. Proiect DIY: din moment ce vei munci la acest proiect al tau cu siguranta vei aprecia mai mult rezultatul final. Mai mult, poti oricand sa le schimbi din nou, dupa ce te plictisesti. Vei avea casa cea mai adaptabila in care faci exact schimbarile pe care ti le doresti fara sa depinzi de cineva. Creezi exact spatiul care iti place.

Te invitam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate autocolantele de mobila care sunt disponibile.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.