Produsele pot fi comandate doar prin intermediul magazinului online, urmand instructiunile de mai jos.

 • COMENZI ONLINE:

   ADAUGARE DE PRODUSE IN COS

 1. Din meniul din dreapta, selectati categoria, apoi subcategoria de produse dorita. Atunci cand gasiti produsul dorit, pentru a afla detalii suplimentare despre acesta, dati click pe denumirea sa si se va deschide o noua fereastra. Aici veti putea gasi detalii despre produs si modul de utilizare, iar tot de aici veti putea selecta cantitatea.
 2. Apoi veti putea adauga produsul in cosul de cumparatori prin apasarea butonului 
 3. Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos, reluati de la pasul 1.
 4. Dupa ce ati adaugat si ultimul produs in cos, apasati butonul Vizualizeaza cos .  Se va deschide pagina “COS”, in care veti regasi produsele comandate, cantitatile, valoarea produselor, valoarea transportului (“Livrare/ Curier”) si valoarea totala a comenzii.
 5. Dupa verificarea comenzii, daca doriti sa mai adaugati alt produs, reluati de la pasul 1. Daca ati verificat si nu e cazul sa mai adaugati alte produse in cos, atunci apasati butonulFinalizeaza comanda.
 6. Veti fi directionat catre pagina de “COMANDA”. Alegeti modalitatea de plata (“Plata la livrare”, “Plata cu cardul” sau “Transfer bancar direct”), cititi segmentele “Termeni si conditii”, respectiv “” si bifati casutele “Am citit și accept termenii și condițiile”, respectiv “Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate“.
 7. Apasati butonul Trimite comanda si asteptati sa se incarce pagina de confirmare a transmiterii comenzii.

   AUTENTIFICARE SAU INREGISTRARE CLIENT NOU

7. Daca sunteti client nou, introduceti adresa de e-mail si creati un cont nou alegand o parola si completand informatiile necesare pentru facturare. Astfel nu va mai fi nevoie sa completati aceste date la transmiterea altor comenzi. Cu adresa de e-mail si parola pe care o veti seta, ulterior veti putea intra in cont pentru a urmari comenzile pe care le veti emite.

8. Daca sunteti client existent, trebuie doar sa apasati butonul Click aici pentru autentificare, sa completati adresa de e-mail si parola, apoi sa apasati butonul  si astfel veti intra in cont.

9. Dupa intrarea in cont sau completarea datelor in noul cont puteti revedea sumarul comenzii, iar acum mai trebuie doar sa transmiteti validarea finala a comenzii, prin apasarea butonului Trimite comanda.

 • LIVRARE

In limita stocului disponibil, bunurile si serviciile comandate si confirmate se vor expedia la adresa indicata de cumparator in termen de max. 48 h lucratoare de la confirmarea comenzii in cazul comenzilor cu plata la livrare, respectiv in termen de max. 48 h lucratoare de la confirmarea si achitarea comenzii in cazul comenzilor cu plata bunurilor si serviciilor comandate prin banca sau card on-line.

 • TRANSPORT

  • Transportul bunurilor comandate se efectueaza prin Curier Rapid (CARGUS), iar costul acestuia este specificat in paginile Cos si Comanda.
 • METODE DE PLATA:

 1. PLATA LA LIVRARE: veti plati cumparaturile in momentul livrarii.
 2. PLATA CU CARDUL: puteti efectua plata cu card online prin intermediul procesatorului securizat EuPlatesc.ro
 3. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR: puteti efectua plata cu OP, dupa finalizarea comenzii se va transmite un mesaj automat care contine datele necesare platii.