Tendinte Design Interior

Cum alegi un tapet pentru dormitor

Taper roz cu plante exotice

Daca livingul este cel mai tranzitat spatiu dintr-o locuinta si trebuie sa fim atenti la fiecare detaliu atunci cand il renovam, dormitorul este oaza de liniste si de relaxare, deci in egala masura trebuie sa fim atenti la fiecare detaliu.

Somnul si odihna joaca un rol extrem de important pentru fiecare dintre noi, deci conteaza foarte mult energia, decorul cat si ambientul din dormitor. De la lenjeria de pat pana la culoarea peretilor, toate acestea trebuie sa se completeze si sa fie in armonie. Desigur ca nu putem zugravi in permanenta pentru a schimba culoarea peretilor atunci cand ne dorim poate un alt vibe sau stil, insa putem schimba tapetul, fiind mult mai simplu si mai eficient.

Tapetul este o varianta mult mai simpla cu ajutorul careia poti da locuintei o noua infatisare si de a o personaliza dupa bunul plac. Iata cateva idei care sa te inspire in alegerea tapetului pentru dormitor.

Designul dormitorului tau trebuie sa fie o invitatie la relaxare

Atunci cand alegi un tapet pentru dormitor tine cont in primul rand de dimensiunea spatiului. Daca este unul mai mic nu il aglomera cu un tapet foarte colorat si incarcat cu modele. Poti opta pentru nuantele mai deschise sau cele electrice.

Un tapet cu frunze exotice verzi iti va oferi un aer tropical, ce te va duce cu gandul la relaxare si vacanta. Opteaza sa lipesti tapetul doar pe un perete si joaca-te cu stilul cu ajutorul celorlalte decoratiuni precum corpurile de iluminat, draperiile, covorul si lenjeria de pat. Un astfel de tapet se poate folosi atat pentru spatiile mici cat si pentru cele mari, atat timp cat nu il lipesti pe toti cei 4 pereti.

In plus verdele este culoarea relaxarii, a naturii, echilibrului si armoniei. Deci poate fi o alegere excelenta.

Tapet inflorat intr-o amenajare eclectica

Daca iti place sa combini anumite stiluri pentru a crea un spatiu personalizat sau daca dormitorul tau are incadrate corpuri de depozitare inalte cat peretele, cu multe fronturi albe, atunci un tapet roz cu cu plante exotice se potriveste de minune. Vei crea astfel o oaza de energie pozitiva si lumina.

Iar daca vrei o abordare mai simpla dar eleganta si stilata, poti alege un tapet dormitor gri Arbore de Matase. Merge excelent pentru incaperile de dimensiuni mai mari, cu multe decoruri in nuante mai inchise, chiar negru pentru ca va oferi cu siguranta un design de lux.

Alegand in mod corect tapetul poti crea designuri speciale in locul in care tu te odihnesti. Le poti schimba oricand cu minim de efort si inlocui la fel de simplu.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.