Evenimente, Tendinte Design Interior

Culoarea anului 2017 – Benjamin Moore

Anul acesta Benjamin Moore a ales pentru culoarea anului 2017 o nuanta misterioasa, un ton inchis de mov cu accente gri, care deriva din efectul luminii asupra formelor dintr-o incapere.

Culoarea anului 2017 este Shadow 2117-30. O nuanta saturata care face parte din colectia Color Preview a lui Benjamin Moore. Colectie de culori indraznete, de o puritate covarsitoare, care vor adauga profunzime oricarei incaperi, fie ca sunt utilizate ca accente intr-un ansamblu, fie ca vor fi punctul central dintr-o camera.

Culoarea anului 2017 Benjamin Moore - Shadow 2117-20

Culoarea anului 2017 Benjamin Moore – Shadow 2117-20

In fiecare an expertii Benjamin Moore pun lumea pe sevalet, in incercarea de a alege o culoare care sa reflecte perfect starea de spirit contemporana.

In alegerea culorii pentru anul 2017, reprezentantii Benjamin Moore au fost influentati de tendintele in arta. La finalul cercetarii au obtinut o nuanta a carei profunzime celebreaza influenta luminii asupra vietii, spatialitatii, obiectelor si nu in ultimul rand, asupra omului.

Desi este o nuanta puternica, care confera profunzime incaperii, in concordanta cu numele, Shadow poate fi utilizata in multiple stiluri de amenajare.

O puteti utiliza ca accent in amenajari stil Clasic sau Modern, unde culoarea predominanta este albul sau o nuanta foarte deschisa de gri.

Un fototapet de marimea intregului perete va deveni punctul focal al incaperii si va scoate in evidenta luminozitatea camerei, dar si puritatea culorii din care este compus ansamblul de mobilier si decoratiuni.

Fototapet Design Gradina Botanica

Fototapet Design Gradina Botanica

 

Fototapet Floral Echeveria Shades

Fototapet Floral Echeveria Shades

De asemenea, poate fi utilizata pentru a imbraca cu tandrete peretii unei intregi incaperi.

Shadow reprezinta o culoare puternica cu accente dramatice de ametist regal.

Veti obtine astfel o camera cu accente dramatice date atat de culoare, cat si de jocul de umbre care va fi diferit in functie de perioada din zi.

Culoarea anului 2017 Benjamin Moore

Daca va doriti o incapere opulenta, cu tonuri regale si drama unei scene de teatru, completati amenajarea cu obiecte decorative si mobilier in stil clasic sau art deco.

Puteti opta pentru mobilier in culori din aceeasi schema cromatica:

benjamin-moore-color-of-the-year-1-ad

Sau puteti alege sa evidentiati culoarea peretilor prin detalii de culoare alba:

benjamin-moore-color-of-the-year-3-ad

 

O puteti utiliza si in camere de tineret sau in ansambluri de incaperi in stil industrial:

Fototapet Urban Komar - Lumini in Metropola

Fototapet Urban Komar – Lumini in Metropola

Shadow este o amintire nostalgica despre reflexia luminii asupra spatiului si culorii, facand-o alegerea perfecta pentru culoarea anului 2017 Benjamin Moore.

Sursa foto: Benjamin Moore; Arhitectural Digest

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.