Corpuri iluminat, Unde gasesc

Corpuri de iluminat – Industrial Luminna

Metalul erei industriale imbogateste de ceva vreme tendintele in amenajari interioare, avand influente semnificative si in privinta segmentului Corpuri de iluminat. Cum amenajarile de locuinte in lofturi sau foste hale industriale, sunt din ce in ce mai populare, stilul industrial s-a nascut parca natural.

Alaturi de decoratiunile metalice si peretii nefinisati, gama de corpuri de iluminat are o pondere destul de mare in obtinerea aspectului industrial.

Corpuri de iluminat – Luminna

Lampile de birou in stil industrial din colectia Ideal Lux sunt ideale pentru un plus de lumina asupra zonei de lucru de la birou. De asemenea sunt o solutie potrivita si pentru momentele in care doriti sa cititi fara sa aprindeti lumina in intreaga camera.

Lampa de birou Polly TL1 Crom

Lampa de birou Polly TL1 Crom

Lampa de birou Wally TL1 Argintiu

Lampa de birou Wally TL1 Argintiu

Lampa de birou Elvis TL1 gama culori

Lampi de birou Elvis TL1

Vezi intreaga gama de corpuri de iluminat stil industrial pentru birou in categoria – VEIOZE

Lampadar Armonica

Este alegerea potrivita daca va doriti o atmosfera similara cu cea a platourilor de filmare din anii ’70. Baza este metalica, iar dispensorul din sticla borosilicata asigura o rezistenta foarte mare la temperaturi ridicate.

Lampadar Armonica

 Veioza Chapeau 

Finisaj exterior negru si interior metalic, avand rezistenta ridicata datorita materialelor utilizate in procesul de fabricatie. Poate fi integrata foarte usor, constructia si forma fiind specifice stilului industrial.

Corpuri de iluminat Luminna

Lampa suspendata Cage 

Pe langa denumirea punk a produsului, regasim aspectul nonconformist demn de numele pe care il poarta. Este produsa din metal si este disponibila in trei variante, fiecare cu o forma diferita. Vezi produsele aici.

Lampi suspendate cage SP1

Lampi suspendate Cage SP1

 

 

 

 

Veioza Old Industrial

Un obiect care poate fi integrat foarte usor in mai multe stiluri de amenajare, avand accente Vintage, Industrial, dar si Steampunk. Baza este metalica, iar abajurul din material textil.

Lampa cu abajur textil

Lampa suspendata Urban

Pentru ca nu s-a putut renunta la aspectul becurilor cu filament Edison, producatorii din industrie au realizat un bec incandescent, care reproduce atmosfera calda a celor originale.

Lampa are un aspect Vintage-Industrial, alaturarea textil/metal fiind prezenta si in cazul acestui model.

Lampa Urban Luminna

Va prezentam mai jos cateva idei de amenajare in stil industrial din care va puteti inspira. Desi stilul nu are in caracterizare o gama larga de culori, nu trebuie sa uitam ca se adreseaza nonconformistilor. Astfel incat, nu ezitati sa va inchipuiti obiecte puternic colorate, amplasate in diferite locuri.

Design Industrial

Design Industrial

Design Industrial

Design Industrial

Design Industrial

 

Sources: www.luminna.ro; www.pinterest.com; browndresswithwhitedots.tumblr.com; www.homedit.com; www.planete-deco.fr;www.bloglovin.com; trendspanarna.nu

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.