Diverse, Unde gasesc

Ceasuri decorative in stil Vintage – Ce ne transmit?

Decorative clocks Vintage design

 Ceasurile decorative in stil Vintage sunt ideale pentru amenajarile Vintage sau Shabby Chic, insa pot constitui un accent enigmatic in interioarele decorate modern sau clasic.

O noua colectie de ceasuri decorative in stil Vintage isi face prezenta pe AA Design Interior si ne-am gandit sa va facem cunostinta povestindu-va cate ceva despre ele.

Oricare au fost tendintele in design interior, ceasurile nu si-au pierdut niciodata locul in casele noastre, in restaurant si cafenele, biblioteci sau birouri. In primul rand datorita rolului functional, dar si datorita faptului ca pot fi adaptate si decorate in oricare dintre stilurile utilizate in decorarea unui spatiu.

Am ales o gama de ceasuri decorative in stil Vintage pentru ca este un stil in care ne regasim si pentru ca transmite un farmec special.

 

Ceasuri decorative Vintage pentru masa

Ne amintesc de trecerea timpului si de datoria pe care o avem fata de noi insine de a aprecia fiecare secunda ca fiind perfecta.

Ceassuri decorative de masa

Ceas de masa turcoaz inchis Vintage

 

Ceas decorativ Vintage Paris

Ceas decorativ Vintage Paris

 

 Ceasuri de perete in stil Vintage cu influente coloniale

Cifrele romane si eleganta englezeasca ne amintesc de o lume care acum pare desprinsa din povesti si romanele lui Dickens, regasindu-ne astfel in atemporalitate. Realizam prin intermediul ceasurilor ca lumea nu se opreste niciodata in loc, ca totul este intr-o continua schimbare in folosul evolutiei.

Ceas de perete Vintage Time Tries All

Ceas de perete Vintage Time Tries All

 

Ceas de perete Vintage Paris 1885 - Angelica Home & Country

Ceas de perete Vintage Paris 1885 – Angelica Home & Country

 

Ceasuri decorative in stil Shabby Chic

Delicatetea clasica a detaliilor si romantismul fonturilor utilizate, ne inspira sa traim si si sa iubim viata in orice era ne-am afla.

Ceas de perete stil Shabby Chic

Ceas de perete stil Shabby Chic Cafe de Paris

ceasuri decorative in stil Shabby Chic

 

Speram ca emotia si mesajul colectiei noastre de ceasuri decorative in stil Vintage sa va incante, asa cum ne-au incantat si pe noi atunci cand le-am ales sa completeze gama de produse AA Design Interior.

Timpul se scurge, iar ceasurile ne amintesc fara oprire sa traim, sa ne bucuram de fiecare moment, sa simtim incantarea sufletului nostru si binecuvantarea pe care am primit-o odata cu girul existentei.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.