Bricolaj

Bucatarii cu autocolant decorativ

bucatarii cu autocolant

Fie ca este vorba despre reconditionarea mobilierului din bucatarie, a blatului de lucru sau a usii, decorarea unei bucatarii cu autocolant este solutia care aduce cele mai mari satisfactii calitate/pret.

Autocolantul decorativ d-c-fix este fabricat din folie PVC, material care este impermeabil si lavabil, obtinand produsele ideale pentru bucatarie, acolo unde pe mobila curge apa si cad picaturi de grasime sau murdarie care trebuie curatate. In afara sectiunilor unde autocolantul ar avea contact direct cu surse de caldura, acesta poate fi aplicat pe toate obiectele din bucatarie: mobila, blaturi, usi sau electrocasnice. Rezistenta la caldura a autocolantelor d-c-fix este de maxim 75o.

Pentru a pregati suprafata de aplicare, aceasta trebuie sa fie in prealabil curatata foarte bine de grasimi sau praf. Masurati cu atentie suprafetele, incepand de la cele cu latimea cea mai mare, astfel incat sa puteti estima cu acuratete necesarul de autocolant. Este recomandata taierea autocolantului cu un cutter cu lama noua, astfel incat sa va asigurati ca taierea autocolantului se face in linii fine, fara a agata materialul.

Pentru a se incadra in toate stilurile de amenajare, producatorul german a dezvoltat o gama variata de texturi, nuante si dimensiuni: autocolant mobila care imita aspectul lemnului, autocolant in nuante uni (mat sau lucios), autocolant care imita aspectul marmurei si granitului sau tipare complexe decorative.

Autocolant pentru blatul din bucatarie

Autocolant pentru mobila din bucatarie

Autocolant pentru usi interioare

bucatarii cu autocolant
bucatarii cu autocolant

Nu uitati! Chiar daca autocolantele reprezinta produse cu ajutorul carora puteti decora si reconditiona o multime de obiecte cu suprafata neteda din casa, acestea nu sunt destinate aplicarii pe perete, pardoseala sau piese capitonate.

Casele in care s-au reconditionat bucatarii cu autocolant, obtin in scurt timp si cu efort minim, un suflu nou si un aer proaspat, fara ca locuitorii sa treaca prin zilele neplacute in care mobilierul vechi trebuie inlaturat, iar cel nou trebuie reinstalat.

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.