Mese si birouri, Unde gasesc

Birou – Banc de lucru

Daca aveti in plan sa achizitionati un birou, propunerea noastra de astazi este biroul cu forma bancului de lucru. Noi ne declaram fani ai acestui tip de birou, aratandu-va mai jos si motivele.

Atunci cand lucram, fie ca este de acasa sau de la birou este foarte important ca atmosfera din jur sa fie placuta si sa inspire creativitate. Un astfel de birou, va aduce farmec si inspiratie camerei in care il plasati.

Modelele sunt la fel de potrivite atat pentru El, cat si pentru Ea, iar combinatiile pe care le puteti face sunt dintre cele mai diverse.

Desi, aparent, tipul acesta de birou s-ar incadra in stilul industrial, prin contrast va aduce plus valoare chiar si unei camere decorate in stil modern.

Fototapet Urban - Times Square Vlies

Fototapet Urban – Times Square Vlies

Puteti opta pentru un banc de lucru vintage, reconditionat. Acest tip de birou aducand in spatiul in care este expus propria personalitate si poveste.

bioru_vintage_metal

Banc de lucru Vintage, cu baza metalica si placa de lemn masiv. Biroul a fost reconditionat lasand la vedere patina timpului.

Apartment Art Cluj

Bancul de lucru din imagine face parte din decorul Apartment Art din Cluj, un loc special decorat “din dragoste pentru construcții și artă”, in care va puteti caza daca popositi in Cluj. Astfel, masa din dining este un obiect recuperat si reinterpretat, obtinut dintr-un fost banc de lucru al unui tamplar.

birou_vintage

Si in exemplul de mai sus, biroul Vintage este utilizat cu aspectul sau original, de aceasta data insa i-au fost alaturate accesorii pe masura, raftul de depozitare si scaunul avand acelasi aspect.

De asemenea puteti opta pentru un obiect nou. Va prezentam mai jos cateva idei:

IKEA GERTON / ODDVALD fag/negru, blatul este confectionat din lemn masiv.
birou_ikea_banc_de_lucru

IKEA LINNMON / ODDVALD  alb/negru

Noi am achizitionat de curand acest produs si va impartasim ca blatul de culoare alba are un efect productiv asupra lucrului.

* produsul este disponibil in mai multe combinatii de culori.

birou_ikea_bank_lucru

 

linnmon-oddvald-masa-negru-alb

Pentru a obtine un aspect glamour, puteti vopsi baza cu vopsea aurie, iar celor care doresc o pata de culoare puternica le recomandam vopseaua acrilica Oskar AquaMatt.

birou_industrial

IKEA KLIMPEN / FINNVARD alb

masa_ikea_alb

masa_birou_ikea

birou_alb_ikea

IKEA GERTON (blat) / FINNVARD (baza)masa_ikea

Aceasta combinatie a fost abordata in propria locuinta si de Laura Seppänen, designer de interioare din Helsinki.  interior_designer_laura_seppänen

Pentru cei care vor sa aiba produsul autentic, am gasit aici doua modele interesante.

banc_de_lucru banc_lucru

Un birou cu forma bancului de lucru se poate integra foarte usor si in stilurile Modern sau Traditional.

birou_banc_de_lucru birou_traditional

Sources: modern50.com; designist.ro; www.vtwonen.nl; cocolapine.wordpress.com; myscandinavianhome.blogspot.nl; ikea.com; theeverygirl.com; instagram.com; ikeaspotting.tumblr.com; www.ohhellofriendblog.com; www.huisengrietje.nl; www.sfgirlbybay.com; www.ethanallen.com; www.potterybarn.com

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.