Tendinte Design Interior

Benjamin Moore – Culoarea anului 2016 – Alb

Urmand tendinta acestui an, atat in domeniul fashion cat si in design interior, Benjamin Moore a ales culoarea anului 2016: Alb (OC-117).

Paleta nuante alb Benjanim Moore 2Poate parea banal, insa dat fiind stilul nordic care a capatat popularitate, cu precadere in 2015, avem toate motivele sa consideram albul ales de Benjamin Moore ca fiind plin de oportunitati. Atat albul contemporan specific stilului scandinav, cat si albul cald caracteristic stilurilor Clasic si Shabby Chic ofera optiuni ample de decorare.

design_nordic_alb

design_clasic_alb

Cuvertura pat alba bumbac Emmanuelle

Cuvertura pat alba bumbac Emmanuelle

De la podele, la pereti si pana la obiecte decorative, albul poate atat sa predomine, cat si sa scoata in evidenta anumite piese.

Iar daca va ganditi ca este greu de intretinut, noi spunem ca nu este mai dificil decat negru, mahon sau alte culori puternice. Pe langa asta, recompensa va este garantata.

Alb in bucatarie

Bucatarie Schabby Chic Pink

Bucatarie Alb Clasic Industrial

Bucatarie Rustica Alb

Bucatarie Alba Clasic

Bucatarie Rustica

Bucatarie Benjamin Moore Simply White

Alb in hol si living
Dulap Schabby Chic alb

Hol Alb Bejamin Moore Simply White

Benjamin Moore Simply White
Living Nordic Alb

Living alb Schabby Chic

Living alb albastru

 

Culoarea anului Benjamin Moore – Alb in baie

Baie alb clasic

Baie alba clasica

Baie stil scandinav

htBaie clasica alb contemporan

Alb – Accesorii si obiecte decorative

Masuta cafea Tol

Masuta cafea Tol by Cristina Bulat

 

cani si cesti cafea sau ceai Angelica Home & Country

Cani si cesti cafea sau ceai Angelica Home & Country

 

Pahare ceramica

Pahare inalte ceramica by Madalina Teler

 

Acesorii albe pentru bucatarie

Set ceainic si cana alb

suport lampa

scaun Schabby Chic alb

Colivii si cosuri decorative Angelica Home & Country

Colivii si cosuri decorative Angelica Home & Country

Pentru idei despre finisarea podelelor in culoarea alb va invitam sa stationati si in gara “Podele albe“.

De multe ori, atunci cand vorbim despre culori ne referim la preferintele noastre cromatice, este bine insa sa luam in calcul si influenta acestora asupra starii si dispozitiei noastre. Psihologia culorilor difera in functie de cultura, insa albul are numitori comuni in majoritatea traditiilor, simbolizand puritate, liniste, optimism, dar si un nou inceput. De asemenea albul simbolizeaza  una dintre caracteristicile, poate esentiale ale umanitatii, compasiunea. Astfel, daca va doriti un camin linistit si relaxant, alegerea culorii alb este una de nadejde.

Asa cum poate stiti, unul dintre motivele declansarii asteniei de toamna este privarea de lumina. O casa sau camera in care albul este prezent va potenta la valori maxime luminozitatea.

Pentru anul 2016, Benjamin Moore ne propune sa ne lasam in voia complexitatii subtile a culorii alb, descoperind armonia si stralucirea nuantelor din jurul nostru.

Photo Sources: www.benjaminmoore.com; www.dizainar.ro; abeachcottage.com; ana-rosa.tumblr.com; beachcomber26.blogspot.nl; dreamywhites.blogspot.it; dustjacketattic.blogspot.com.au; gypsypurplehome.tumblr.com; residencestyle.com; valkeaaunelmaa.blogspot.com.br; victoriaelizabethbarnes.com; www.bellacor.com; www.bloglovin.com; www.brit.co; www.decoratrix.com; www.designlovefest.com; www.fourgenerationsoneroof.com; www.homebunch.com; www.homedit.com; www.lonny.com; www.lushome.com; www.mydomaine.com; www.theartofdoingstuff.com; www.crowdyhouse.com

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.