Tendinte Design Interior

Amenajari interioare – Pereti in doua culori

Un element important in cazul unei amenajari interioare este decorarea peretilor. Data fiind suprafata mare dintr-o incapere, pe care acestia o ocupa, modul in care sunt vopsiti va influenta decisiv decorul final al spatiului.

De cele mai multe ori, atunci cand vine vorba despre pereti ne gandim la o singura culoare in care sa ii vopsim. Astazi va propunem vopsirea peretilor in doua culori.

In cazul apartamentelor standard, va puteti afla in fata unei amenajari interioare care necesita un efect suplimentar pentru a adauga inaltime camerei. In acest caz, este recomandat sa vopsiti partea superioara intr-o nuanta cat mai deschisa, chiar alb, iar partea inferioara cu o culoare inchisa sau vibranta.

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 1
Amenajari interioare – Pereti in doua culori 2

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 3

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 4

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 5

Atunci cand spatiul este generos, puteti adauga profunzime vopsind partea inferioara intr-o culoare deschisa, iar pe cea superioara cu o nuanta inchisa. Efectul dramatic este garantat prin aceasta metoda, iar in functie de obiectele decorative pe care le adaugati puteti obtine o multime de forme care sa accentueze sau sa reduca teatralitatea incaperii.


Amenajari interioare – Pereti in doua culori 6

358ebb03c8774d932c958162d728733e

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 8

Pentru nonconformisti sau pentru cei care prefera stilul Vintage, puteti alege sa vopsiti peretii in doua culori fara a utiliza o linie exacta de demarcatie. Se poate alege vopsea lavabila clasica mata sau puteti alege o vopsea tip stucco veneziano pentru un efect vintage sporit. Aspectul aparent “nefinisat”, va adauga personalitate, originalitate si un aer boem incaperii.

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 9

design interior vintage

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 10

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 11

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 12

Amenajari interioare – Pereti in doua culori 14

Pentru a gasi o paleta de culori extinsa, va recomandam sa alegeti un magazin specializat in comercializarea produselor pentru amenajari interioare. Aceste magazine va pot oferi o gama larga de vopsele lavabile deja colorate sau baze de vopsea care pot fi colorate adaugand diferiti pigmenti, in functie de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

Vopsirea peretilor in doua culori poate fi adaptata oricarui tip de amenajari interioare, fie acestea clasice, moderne, vintage sau eclectice.

Sources: frenchyfancy ; sketch42 ; weixin ; ELLE Maison ; decor8; Apartment Therapy ; Design Sponge ; Decor Pad ; Netta Natalias ; Bloglovin ; Mechant Design ;  vtwonen

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site.